Jouw good2know product komt met een garantie van 1 jaar binnen Nederland & Belgie. Als je product defect is, buiten normaal gebruik van het artikel, kunt u dit artikel naar ons retourneren voor inspectie en garantie. Wij zullen ervoor zorgen dat wij ons best doen om jou zo goed mogelijk te helpen.

Als een van uw aankopen niet binnen uw verwachtingen is, dan kun je binnen 14 dagen na aankoop/ontvangst het product opsturen. Het is wel belangrijk dat u dit binnen onze retourvoorwaarden doet.

In geval van retourneren of een vergoeding, worden de kosten van het verzenden of andere bijkomende kosten niet vergoed. Het aanpassen van onze producten of het wijzigen, het niet versturen van onderdelen van een product valt onder wijzigingen. In dit geval zal uw retour niet geaccepteerd worden.

Good2know is niet verantwoordelijk voor de retourkosten. De producten die terug worden gestuurd, moeten goed ingepakt worden in hun eigen originele staat van ontvangst. Wanneer de verpakking van het product ontbreekt, kunnen wij geen garantie geven op een volledige terugbetaling.

Gebruik de retourformulier om je retour goed op te sturen. Lees de instructies op de retourformulier en verstuur dit samen met jouw artikel naar ons. Laat de rest aan ons over.. Het kan handig zijn om ons ook een mailtje te sturen met de ''track en trace''.

Retour Formulier
Download jouw Retourformulier hier.